• 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl
  • 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl

Een handgemaakt babynestje kopen doe je in onze webshop. Heb jij onlangs een kindje gekregen of is er een op komst? Of zoek je naar een leuk kraamcadeau voor een familielid of vriendin? Dan is een handgemaakt babynestje het cadeau dat je zoekt! Je laat het babynestje helemaal naar jouw smaak ontwerpen; ze worden namelijk op bestelling gemaakt.

Een handgemaakt babynestje voor jouw kind kopen

Babynestjes zijn zacht, kleurrijk en zorgen ervoor dat jouw baby comfortabel ligt en niet zomaar kan wegrollen. Is het niet heerlijk om jouw baby in de woonkamer te hebben liggen in zo’n babynestje? Om een handgemaakt babynestje te kopen, stel je hem eerst zelf samen en dan wordt deze speciaal voor je gemaakt. Uiteraard zijn er nog andere stoffen/printjes mogelijk, neem contact met ons op als je meer wilt weten. De nestjes worden standaard met zwart of wit lint geleverd, geef dit aan in de opmerkingen als je een bestelling plaatst. Andere kleuren zijn ook mogelijk, dan wordt er een meerprijs van € 1,50 gerekend. Kijk eens bij ons overzicht van stoffen en kleuren voordat je een keuze maakt. Wil je nog meer babyaccessoires kopen? Naast een handgemaakt babynestje kun je bij ByCristianne ook andere handgemaakte babyspullen kopen, zoals knuffels en slabbetjes.

Bestel jouw babyproducten

Vind jij een handgemaakt babynestje een leuk babyaccessoire om te kopen? Stel dan nu jouw nestje samen en wij sturen hem op! Voor vragen of meer informatie kun je altijd een bericht sturen naar 0651234137 of vul het contactformulier in! Bekijk hieronder alvast wat voorbeelden van babynestjes.

Hieronder kun je zien welke babynestjes op voorraad zijn.

Het assortiment babynestjes verandert regelmatig, dus houd de website goed in de gaten.

Ook is het vanaf nu mogelijk een bijpassend dekentje of badcape / wikkeldoek te bestellen, geschikt voor maxicosi, wiegje en ledikant.

Mocht je een ander idee qua kleurstelling hebben, dan kun je hier kijken of neem contact met me op!

Het overzicht van de altijd beschikbare stoffen, wafelkatoen en katoenen stofjes, vind je hier!

Babynestje