• 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl
  • 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl

Sierkussens voor in de kinderkamer

De mooiste sierkussens voor in de kinderkamer vind je bij ons. Heb jij pas een baby gekregen of ken je iemand die een kind in het gezin heeft verwelkomd? Dan kun je niet genoeg spullen hebben voor in de babykamer. Omdat zowel jij als jouw kindje hier vaak zijn, is het leuk om de kinderkamer wat gezelliger te maken met wat sierkussens. ByCristianne verkoopt sierkussens met verschillende prints in elk thema.

Heb jij nog sierkussens nodig voor de kinderkamer?

Of je nu een jongen of meisje hebt gekregen, of van een bepaald thema houdt, bij ons heb je keuze genoeg. Kies uit alle kleuren sierkussens met verschillende bedrukkingen en stijl alles in de kinderkamer op elkaar af. Sierkussens in de kinderkamer kunnen echt het verschil maken. Wil jij bijvoorbeeld sierkussens met bloemenprint of liever met dieren? Alles is mogelijk! De sierkussens zijn te koop vanaf € 13,- en het is ook mogelijk om alleen een kussenhoes te bestellen. We hebben verschillende afmetingen, dus je kunt precies kiezen wat jij het liefste wilt. Naast sierkussens maken we ook babynestjes, slabbetjes en knuffels. Als kers op de taart kun je ook een van onze mooie wandfoto’s ophangen in de babykamer. Kies bijvoorbeeld eens voor een chique zwart-wit foto!

Bestel jouw sierkussen online

Bestel eenvoudig jouw sierkussen via de webshop. Hieronder zie je ons aanbod sierkussens voor in de kinderkamer. Kies welk kussen jij het leukste vindt en bekijk welke grootte voor jou geschikt is. Voor vragen of speciale wensen kun je altijd een bericht sturen naar 0651234137 of vul het contactformulier in!