• 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl
  • 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl

Ben jij op zoek naar sierkussens met grafische print zodat jouw bank net wat knusser wordt? Bij ons kies je voor sierkussens met diverse prints. Of je nu een tekst erop wilt of liever een wat minder opvallende print hebt, het kan allemaal bij ByCristianne. Wij verkopen sierkussens met verschillende thema’s, kleuren en prints, allemaal vanaf een prijs van € 13,-.

De mooiste designs op onze sierkussens met grafische print

Wij verkopen sierkussens met hele variërende prints. Wil je graag een romantisch Valentijnskussen kopen voor jouw geliefde of een mooie mandala print op jouw bank leggen? Alles is mogelijk met onze sierkussens met grafische print. Voor elke kamer bieden we een passend kussen. Zelfs voor de kinderkamers is er genoeg keuze! En als je dan toch op zoek bent naar leuke spullen voor de kinderkamer, kun je ook meteen onze zelfgemaakte slabbetjes of knuffels bestellen! Bij ByCristianne heb je alles-in-één.

Bestel jouw favoriet

Neem hieronder een kijkje tussen onze sierkussens met grafische print en koop de kussens die het beste bij jouw interieur passen. Wil je graag alleen de hoes bestellen? Dat kan ook! Je hebt de keuze uit verschillende groottes hoezen en kussens. De hoezen zijn makkelijk te wassen en te strijken. Heb je vragen over onze kussens? Neem dan contact met ons op via 0651234137 of vul het contactformulier in.