• 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl
  • 06-51234137
  • Gratis verzending vanaf € 40,00.
  • info@bycristianne.nl

Handgemaakte slabbetjes zijn handig om te kopen als jouw kindje vaak knoeit. Deze slabbetjes zijn gemaakt van een zachte stof en met een leuk printje. Je wast ze makkelijk uit waardoor je ze constant opnieuw kunt gebruiken. Wel zo makkelijk als je een jong kindje hebt!

Handgemaakte slabbetjes kopen voor de afwisseling

Als je een baby of dreumes hebt, kun je nooit genoeg slabbetjes hebben. Elke dag zit er wel weer een in de was doordat hij is besmeurd met de inhoud van een babypotje of met melk. Doordat jouw kindje meerdere keren per dag een slabbetje moet dragen, is het leuk om handgemaakte slabbetjes te kopen met mooie, vrolijke printjes. We hebben verschillende kleuren en printjes, voor jongens en meisjes. Ze worden per twee verkocht, waardoor je altijd de een kan gebruiken als je de ander in de was hebt zitten. Ze zijn van goede kwaliteit, waardoor je ze de volgende dag gewoon weer kan gebruiken. Naast handgemaakte slabbetjes verkopen wij ook handgemaakte sierkussens, babydekentjes en babynestjes. Deze zijn ook leuk als cadeau of voor jouw eigen kindje! Jouw babynestje kun je zelfs helemaal zelf samenstellen.

Bestel jouw slabbetjes

Heb jij nog slabbetjes nodig of kun je er simpelweg niet genoeg hebben? Kijk snel tussen de voorbeelden welke handgemaakte slabbetjes jij wilt kopen! ByCristianne garandeert goede kwaliteit en de mooiste stoffen! Als je speciale wensen of vragen hebt, kun je altijd een bericht sturen naar 0651234137 of vul het contactformulier in! Knoeit jouw kindje binnenkort op deze vrolijke lapjes?

Slabbetjes